Демонтаж на дървена постройка – барака или конструкция

Демонтаж на дървена постройка или конструкция в София 0888 67 0000

Демонтаж на дървена постройка става бързо и отнема малко време, когато необходимата техника и професионалисти са на лице. Всички подробности за стойността на демонтажа на дървената постройка можете да получите, като ни звъните по телефона.

Демонтаж на дървена постройка или конструкция

Освен цялостен демонтаж на дървена постройка, ние можем да извършим и на части от постройката. След събарянето на дървената постройка, ще ви оставим терена чист, за да може архитект да огледа мястото и да построите нов дом. Ще свършим всичката трудоемка работа, качествено в срок и с най-голямо внимание, като спазваме всички правила за безопасност. Можем не само да съборим излишната постройка, но и да разчистим терена безукорно.  Можете спокойно да започнете строителството на нова сграда. Ако нямате план за събарянето и колко време ще ви отнеме, ние можем да ви го създадем.

Нашата компания разполага с всичката необходима специална техника и сме уверени, че демонтажа на дървената постройка ще мине без усложнения. Фирмата работи на територията на цялата страна и засега нямаме недоволен клиент, задоволяваме исканията и на най-педантичните.

Демонтаж на дървена стара и овехтяла постройка.

Именно затова, имаме толкова високо мнение, за нашата работа. Стои постройка, която на вид е много стара и не рентабилна, изгнила и имате чувството, че само да я докоснете ще падне – тогава следва да се доверите на нас. Ние сме се справяли с разрушаването на такива постройки неведнъж. Постройката без физическа намеса няма да се събори, а дори и да стане няма да е цялата, да не говорим за отпадъчния строителен материал, който трябва да бъде отстранен. Защото след разрушаването отпадъците трябва да се извозят, а извозването това е почти половината цена. След това има фундамент, който бива различен, от бетонни блокове, дървени стълбове до монолит с дълбочина 1,5 метра в земята. Затова се доверете за демонтажа на дървената постройка на нашите специалисти и тогава той ще се осъществи без никакви проблеми.

Събаряне на барака в двор

Друга приятна новост за нашите клиенти е това, че целият процес на строително демонтажните работи преминава по-договорена в началото стойност. На вас няма да ви се налага да доплащате за нещо току-що възникнало в процеса на работа или за безсмислени прости и прочие форсмажорни обстоятелства. Изключваме всичко, което, може да възникне в последствие, защото ние сме отлично запознати с естеството на работата и предварително сме указали всичко ясно и прозрачно. Имайте предвид, че нашите специалисти ще извършат грамотно и много акуратно поставената им работа, при което няма да бъде повредено нищо на обекта – нито съседна постройка или дворна врата. Много от нашите шофьори и служители са минали задължителен стаж на други обекти. По този начин те са се научили да извършват грамотно и с пълен професионализъм поставените им задачи. Всеки един е обучен професионално да демонтира и извозва строителни отпадъци.