Демонтаж на конструкция или сграда в София

Кърти.БГ предлага Демонтаж на конструкция от метал, дърво и бетон. За професионален демонтаж на всякакъв вид конструкции елитната къртачна дивизия ползва лицензиран инженер за изготвяне на конструктивно становище и предписание за начина на работа.

При демонтаж на метални халета се налага ползването на кранове и професионални газопламъчни, металорежещи инструменти. Кърти.БГ нарязва по-стандарт за вторични суровини всякакви метални елементи и съоражения.

Предлагаме демонтиране на остъкления на балкон, остъллени витрини, пешетки, огради от метал и дърво. Демонтаж на окачени тавани и фасади. Демонтиране на рекламни съоръжения, метални и дървени каси на врати и прозорци.

Демонтаж на конструкция

Кърти.БГ ЕООД въведе технология демонтаж на сгради със запазване на нужни материали.

Демонтиране на покрив, сваляне на здрави керемиди и подреждане. Демонтиране на дървени конструкции със запазване цялостта на материала. Прецизно къртене и демонтиране на тухлени стени с отделяне на здрави тухли и складиране на определено място. Демонтиране на цялостни елементи, пана, портали и врати.

Демонтаж на метални конструкции е работа, която изисква специaлни грижи и внимателен подход. За разлика от демонтирането и къртенето на съоръжения изградени от бетон, стоманобетон и тухли, отстраняването на конструкции, направени от метал обикновено включва тяхното последващо сглобяване на ново място. Премахването на метална конструкция понякога изисква прецизно рязане на възлови точки на конструкцията, за да може да се извадят здрави елементи и евентуално да се опаковат за безопасно транспортиране до новото място за монтаж.

Когато подобни метални съоражения се бракува, може да се демонтират по определен за бракуване стандарт. След което металните елементи се натоварват на подходящ транспорт и се транспортират до специaлизирани пунктове за изкупуване на металeн скрап.

Демонтаж на конструкция – дървена или паянтова

Демонтаж на дървени конструкции се извършва по същите принципи и строги мерки за безопастност, като при демонтирането на метални конструкции и метални елементи. Като цяло процесът е по-опростен с оглед на това, че металните конструкции са много по-тежки от дървените и затова цената за демонтаж на дървена конструкция е сравнително по-ниска.

Все повече хора избират да живеят в жилищни блокове. Колкото и да е удобен животът в къща, не е по възможностите на всеки. Затворени в няколко стаи се опитваме да поберем семейството и вещите си, стараейки се да създадем уют и да извлечем максималното от пространството. Често се налага остъкляването на една или всичките тераси, с цел превръщането им в кухненски бокс, килер, склад, дори мини работен кабинет. Нека се спрем на плюсовете и минусите от това.

На първо място, решавайки да остъклите терасата си, вие печелите място. Особено често това се среща на терасите на кухните. Много удобно е да изнесете печката, пералнята и мивката в остъклението и да освободите достатъчно място за една уютна и непретрупана трапезария. Печелите и липсата на миризма на готвено в апартамента си.

Демонтиране в частни домове

Ако детската ви стая е прекалено малка, а децата са ви две или повече и трудно намират самостоятелно кътче за себе си в стаята, остъкляването е добър вариант. Печелите достатъчно място за още едно легло, като по този начин ще избягате от алтернативата легло на два етажа, която не всеки предпочита. Препоръчваме дострояването с тухли на страничните части на терасата и един голям прозорец в нейната среда, който ще позволи притокът на достатъчно светлина. Това е и най-доброто място за работното място на вашето дете. Важно е бюрото му да е добре осветено, за да не напряга допълнително зрението си. Може да изберете направата на странични вградени гардероби, които да скриете под свод. Вариантите са хиляди, консултирайте се с вашите деца, които ще обитават стаята, те са страхотен източник на свежи и нестандартни идеи.

Ако работите често от дома си, вероятно имате нужда от кабинет. Вариантът да творите от хола или детската не би удовлетворил никой. Огледите апартамента си за подходяща тераса, която бихте могли да остъклите и приспособите за своя работна стая. Най-често това е терасата на спалнята или на хола. Може да се спрете на изцяло остъклена тераса, на която да монтирате външни или вътрешни щори, които да създадат чувството за отделно помещение и да премахнат усещането, че се намирате на тераса. Другият вариант е да доизградите терасата с тухли и изцяло да я затворите, оставяйки голям, светъл прозорец. Внесете бюро, удобен стол и компютър, ако желаете може да разнообразите интериора с хубава картина или гоблен. Това е напълно достатъчно за създаването на едно удобно работно място, което се намира в дома ви и ви осигурява необходимото уединение и спокойствие.

Минусите, които ще ви донесе остъкляването са свързани с отнемането на единственото открито пространство, с което разполагате в апартамента. Каквото и да си говорим, няма нищо по-приятно от чаша топло кафе в събота сутрин, изпито на балкона. Сами изберете кои са вашите приоритети и направете най-добрият за вас и за семейството ви избор.