Извозване на строителен боклук в София

Извозване на строителен боклук и друг отпадък

Всяко строителство задължително води след себе си извозване на строителен боклук, който се образува в резултат на проведени ремонтни, демонтажни и строителни работи. Особено много отпадък се появява в големите градове – строителство се извършва повсеместно, а отпадъка се извозва не винаги навреме и на специално предвидените за това места – количеството на стихийните боклуци расте и този проблем се решава със своевременно извозване.

Извозване на строителен боклук

За обезпечение на непрекъснат производствен процес не трябва да се допуска занемарена територия, на които се провеждат демонтажни работи, а необходимо постоянно да се извършва извозването на отпадъчния боклук. Има фирми, които не само разрушават и къртят, но и предоставят услуги по извозване, както на строителен, така и на битов отпадък. Всеки въпрос, които касае извършване на извозване на строителен отпадък се, решава в индивидуален ред – с всеки клиент предварително се уговаря обема на боклука, като се предоставят и допълнителни услуги. Благодарение на богатия автопарк и специален транспорт, с помощта, на когото може да се извърши извозването на строителен отпадък в еднакъв обем. Освен това е възможно извозването на малко количество боклук, който остава след ремонта в дома ви, както и множеството самосвали с грунд и друг строителен отпадък, появил се в резултат на проведените мащабни строителни работи.

При необходимост не предлагаме само извозване на строителен боклук.

Ако има необходимост, то сътрудниците на компанията ще извършат не само извозването на строителния отпадък, но и предварителното му опаковане в чували, които ще бъдат доставени до камиона или контейнера. Няма нужда от самостоятелно опаковане на целия отпадък и да търсите транспорт, рискувайки да бъдете санкционирани при транспортиране на боклука или да изцапате тапицерията на автомобила си. Извозването на строителен отпадък може да бъде извършен от професионалисти чрез помощта на специален транспорт, със съблюдаване на всички изисквания и санитарни норми, бързо и качествено. Освен това, в наличие са всички необходими документи, които регламентират работата по извозване на строителен боклук – договори с полигонните площадки, боклуко преработващите централи за утилизация на отпадък, лиценз за извършване на извозване на боклук, както и опасните вещества в това число.

Възможно е извозване на строителен отпадък в различни обеми и размери, както и на крупно габаритен товар, които се изхвърля чрез помощта на различни бункери с голям обем с повишена сигурност на бункеровозите. Ако клиента не знае точно, какъв обем отпадък е нужно да бъде извозен и колко често е, възможно подменянето на контейнер, бункер или няколко контейнера, бункера, предназначени за събиране на боклука. Извозването на строителния боклук в този случаи ще се извърши тогава, когато обема бъде запълнен – пълния контейнер или бункер ще бъде извозен, а на негово място ще бъде поставен нов. Клиента сам може да избере типа контейнера или бункера, които ще бъде най-оптимален за боклука, както неговите габарити и обем.

Извозване на строителен боклук в удобен за клиента час.

Служителите на фирмата предложат извозването на строителния отпадък да стане по удобен за клиента график – един път в месеца, един път на седмица, два пъти на седмица, ежедневно или по индивидуално съставен график на клиента. Всеки клиент ще има възможност да се обърне по всяко време в диспечерската служба на фирмата и да получи допълнителна информация и да поиска съставяне на най-удобния му график. Възможен и бърз извоз на строителен отпадък, ако възникне необходимост.

Извозване на строителни отпадъци включва отломки от кирпич, гипсокартон, остатъци от цимент, битов бетон, стари тухли, курсове пластмаса, стара дограма и други строителни боклуци. Строителния отпадък има не само значително тегло, но и нестандартни размери, а да се извози без специална техника е невъзможно. За превозването на строителния отпадък е нужно не само наличието на специални машини, но и значителни физически усилия.

Служителите в компания за къртене и извозване на отпадъци имат всички необходими за правилното натоварване и извозване на строителен отпадъци знания и опит. Тук е важно не само да се събере боклука, а е нужно да се знае, какъв обем камион е нужен, за да бъде най-рационално запълнен неговия обем. Защото стойността на строителния отпадък за изхвърляне ще зависи изцяло от това колко курса ще бъдат направени. И колкото по-малко курсове биват направени, толкова по евтино ще струва извозването на строителния отпадък. Квалифицираните служители не само ще натоварят целия строителен отпадък, но и при необходимост ще го свалят от етажа, на който се намира.

Извозване на боклук от твърди парчета.

Всички видове твърди парчета и отломки се извозват на специално оборудвани за това площадки – всяка от които е предназначена само за определени видове отпадъци. На отделен полигон се осъществява и извозването на строителен боклук, до мястото за неговата утилизация. За утилизация, съхранение и избягване риска от замърсяване на околната среда, чрез размножаване на микроорганизми и бактерии, полигоните се строят съгласно строги правила – далеч от града и на възвишения.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*