Изхвърляне на отпадъци в София с КЪРТИ.БГ

Изхвърляне на отпадъци в София и региона

В ежедневните занимания, рядко се замисляме за дейности, които постоянно са около нас и на които не обръщаме никакво значение. Една такава е темата свързана с изхвърляне на отпадъци и по-конкретно хамали и хамалски работи. Сега изниква въпросът, в какво точно се свеждат нашите работи и с какви услуги се занимаваме.

Изхвърляне на отпадъци

Истината е, че този тип услуги включват цялостно преместване и транспортиране на всякакви предмети, в това число имущество и оборудване, но една от най-тежките работи е събиране и изхвърляне на отпадъци. В последните се отнасят отпадъци останали след строителни работи, всякакви отломки и счупени стари неща както от собствено жилище, така и от служебния офис, така и от всякакви складови помещения. Така с работата на хамали се спестява ценно време и пести се физически труд, а цялата работа в краен резултат е прецизно извършена и то срещу оскъдно заплащане.

Наред с комплексните пакети от хамалски услуги, към работата ни може да се прибавят и допълнителни услуги за клиенти. Така например опаковане на всякакъв вид багаж и предмети, с цел безопасно транспортиране, може дори грубо почистване на строителни площадки и обекти и всякакви други помещения.

Когато поръчаш хамали на какво може да разчиташ?

С поръчка на хамали за изхвърляне на стари мебели и отпадъци може да се разчита не само на изнасяне на боклука, но и товарене на специални камиони, извозване до регламентирани сметища, в случай че клиента пожелае могат да бъдат предложени и допълнителни неща. В случаите, в които се изисква местене на офис оборудване, мебели от дома и изнасяне на цялостни обзавеждания от къщи и вили, битова техника, промишлени машини и т.н., то професионални хамали са насреща. Всякакви спални, фотьойли, дивани, маси, гардероби и шкафове могат да бъдат причислени като отпадъци, с хамали по изнасянето им проблема е решен още при зараждането му.

Години наред хората търсят някой друг да свърши „мръсната работа“. Колко мръсна, колко тежка все става дума за някой и друг хамалски труд. И ако до преди десетилетие за такава работа се вземаха хора от улицата, то днес нещата са далеч по модернизирани. Става дума за фирма по хамалски услуги. Такива вече има много и на българският пазара. Тук не говорим за малцинствени групи и хора, които биха излъгали, обрали или ощетили някого под някаква форма. Говорим за легални услуги, които всеки нуждаещ се може да получи. Кога се ползват хамалски услуги. Хамалски работи могат да бъдат ползвани по всяко време и от всеки нуждаещ се от тях.

В това число се отнася:

– Почистване на дома след ремонт.

– Почистване на двор и градина от всякакъв боклук.

– Почистване на къщи, вили и други постройки.

– Почистване на мазета, тавани, складове от боклук.

– Къртене на бетон, плочки и замазки.

– Товарене и извозване на строителни отпадъци.

Как да поръчам хамалски услуги? За поръчка на хамали за изхвърляне на боклук може да позвъните директно на посочени телефони в самата фирма, може да се пишете на и-мейл и да дойдете до някои от офисите на фирмата.

Хамали за изнасяне на боклук не струва скъпо. Самата работа е направена под форма на кампания. Последната представлява сдружение, което набира средства, извършвайки полезна работа, които средства отиват по сметка за подпомагане на бедни и социално слаби хора.  Под боклук, хората разбират множество непотребни неща от дома. Към последните се отнасят стари легла, шкафове, скъсани и повредени мебели, някои износени фотьойли, маси, столове, табуретки. За много хора железа, строителен отпадък, книги, вехтории и какво ли не още е боклук трупан с години. Сега с хамали по изхвърляне на боклук, може да решите голяма част от този проблем.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*