Къртачни услуги от професионални къртачи

Къртачни услуги с професионални къртачи в София 0888 67 0000

Кърти.Бг предлага професионални къртачни услуги и по домовете в София. Случва се да се сблъскаме с ремонт на сгради. Било за укрепване, било за пристрояване, или нещо подобно. Но за да почнем да по тези задачи се налага да премахнем стар бетон и бетонови конструкции. В повечето случаи обектите са над земята, което усложнява работата допълнително. Самонадеяното и самостоятелно започване на такъв род дейности 100% няма да ви доведе до задоволителни резултати. Затова бъдете благоразумни. Не се захващайте с работи, от които си нямате понятие. Обърнете се към специалистите от фирма КЪРТИ.БГ. Те са оборудвани с голям набор от инструменти и машини за извършване на всякакви къртачески услуги.

Къртачни услуги от професионални къртачи

Обадете се и си ангажирайте час за да могат съответните специалисти да ви посетят и да огледат обекта. Не се притеснявайте. Огледите, които се извършват са безплатни. Те ще преценят как ще работят. Ако се налага ще предвидят строително скеле, обезопасено съгласно правилата на техника на безопасност. Фирмата разполага с всички необходими за едно подобно къртене и премахване на бетон и бетонови конструкции. Не се притеснявайте за строителните отпадъци. На разположение на специалистите има авто техника за извозване на боклук в съответните депа.

Веднъж започнали работниците работят независимо от климатичните условия. За да могат да работят и в дъжд, и в пек имат шатри и навеси под, които никакъв дъжд не може да проникне. За комфорта на работниците си, фирмата подсигурява индивидуални аптечки, термоси и хладилни чанти. Колко ще ви струва? В зависимост от здравината на бетона и бетоновите конструкции цената е от 100- 550 лв. на кубик.