Къртене на бетон и бетонови елементи

Къртене на бетон и бетонови конструкции 0888 67 0000

КЪРТИ.БГ предлага професионално къртене на бетон и демонтаж на бетонови конструкции. Фирмата събира и извозва до депо строителни отпадъци. Само по себе си, къртене на бетон, е сложна и опасна работа. Въпреки, че многократно споменаваме това, все още много хора подценяват сложността на тази работа и се заемат сами с нея. Когато се захванат с нея, обаче осъзнават колко много са грешали и на момента се обаждат на някоя фирма.

Къртене на бетон

Къртене на бетон с фирми за къртене и демонтаж.

Фирмата за „Кърти чисти извозва”, веднага ще поправи щетите, които са нанесли и довърши започнатото от тях. За професионалистите няма никакъв проблем да се справят с къртенето, на какъвто и да е материал. Има случаи, в които срещат малко по-големи затруднения с къртенето на даден обект. Най-трудно се изработва къртене на бетонова конструкция. Бетонът, е най-трудния материал за къртене, независимо дали става дума за бетонна плоча, пътека или конструкция. Този материал има изключителна здравина и за неговото къртене, е необходима професионална техника и специални умения.

Инструментите, които ще се използват за къртенето на бетон може да бъдат най-различни, но основните са: чук, длето, перфоратор, къртач и дискова резачка. Всеки един от тях може да влезе в употреба, затова, е хубаво да ги има, дори да не се наложи да бъдат използвани. В случай, че ще бъде къртена бетонна конструкция, то най-вероятно ще влязат в употреба, тъй като има места, където перфоратора или дисковата резачка за бетон не могат да достигнат.

За къртене на стени се използва ел. къртач или перфоратор. Докато за къртене на бетонна плоча или замазка се използвана дискова резачка и къртач. В някои случаи, къртенето на бетон изисква използването на няколко вида инструменти. Например за къртенето на бетонна плоча, първо се правят напречни разрези с дисковата резачка, за да се отслаби нейната здравина, след което бетона се разбива с чук на достатъчно малки парчета, за които няма да бъдат нужни сериозни усилия, за да бъдат почистени и изхвърлени.