Къртене на замазка по под

Къртене на замазка с професионална техника 0888 67 0000

Къртене на замазка в София. Професионалистите къртят циментова, варова или перлитова замазка. Преди да пристъпите пред капитален или частичен ремонт е, нужно да се направят пред ремонтни (демонтажни) работи свързани с къртене, извозване и изхвърляне на строителните отпадъци. В състава на демонтажните работи влиза и премахването на подовата замазка.

Къртене на замазка по под

КЪРТИ БГ е оборудван с електро къртачна професионална комплектовка за къртене, разчистване и извозване на строителните материали, като ние не правим компромис с качеството на извършената работа, а цените са достъпни за всеки.

Когато има нужда да се подмени напуканата замазка на дадено помещение се налага да се изкърти старата, да се почисти и подготви за нова. Преди започване на демонтажа на старата замазка ние подхождаме индивидуално. Изготвяме подробно описание на структурата и състава на използваните материали, който ще се отстраняват. Ако се налага махане на замазката до плочата, се използват необходимите къртачни инструменти, за да се приключи в най-кратки срокове.

Защо трябва да се доверите на нас.?

Много хора считат, че къртенето е проста работа и могат да се справят сами. Но, за жалост, когато става на въпрос за къртене на стени и подови замазки ще се наложи да се направи проучване на сградата. Преди всяка работа се налага оглед от строителен специалист за конструкцията на сградата. Ние разполагаме с целия набор от специалисти. Защото всяка стена, която е перпендикулярна на пода или тавана може да е носеща. Ако се опитате да премахнете сами замазката, която в близост има точно такава стена вие трябва да сте наясно как да подходите. Нужно е при къртенето да не се предава излишно напрежение и да не се подкопае стената, защото тя може да е носеща част от конструкция на сградата.

Премахването на замазка на под, стена, прегради и други детайли на сграда определено е работа за професионалисти. Не се препоръчва работа с подръчните инструменти на техните собственици. Нашата фирма спазва всички строителни норми и винаги изготвя експертиза преди къртене относно конструкцията на сградата.