Къртене на мазилка в София – КЪРТИ.БГ

Къртене на мазилка в промишлена сграда в София

КЪРТИ.БГ успешно завърши проект за къртене на мазилка в промишлена сграда в София,  район Подуяне. Фирмата спечели проекта в края на 2016 -та година. След 10 дни упорита работа резултата беше изкъртени и извозени на сметище Враждебна 4500 кв.м мазилка с индустриална дебелина над 3 см. В проекта участваха няколко камиона и множество къртачи в следствие на което обекта се приключи предсрочно с 4 дни.

Къртене на мазилка в София

Ако смятате да си поставяте външна топлоизолация, при всички положения трябва да изкъртите мазилката от стените. Много хора не отдават голямо внимание на това и поставят топлоизолацията си директно върху старата и ронеща се мазилка, и после се чудят от къде се появява влагата и останалите проблеми, които могат да се появят след неправилното поставяне на топлоизолацията. Затова първото нещо, което трябва да направите, преди да си поставите топлоизолация, е да изкъртите мазилката. За целта, най-добре се обадете на някоя професионална фирма „Кърти, чисти и извозва”, която ще свали се справи по възможно най-добрия начин със свалянето на мазилката.

Прецизно и професионално къртене на мазилка

Къртенето на мазилка в никакъв случай не е проста работа. При неправилна работа могат да се причинят сериозни щети върху целостта и здравината на сградата, което да доведе до неприятни проблеми. За целта са необходими специални умения и техника, без които трудно ще се справите, ако се заемете сами с тази задача. Както споменахме вече, задължително трябва да изкъртите мазилката, ако смятате да поставяте хидроизолация или топлоизолация, тъй като в противен случай рискувате да се появят много проблеми свързани с тях. Поставянето на изолация върху стара и ронеща се мазилка, е все едно да залепите плочки върху повредена или наклонена стена, която всеки момент ще падне. Мазилката трябва да се изкърти, за да може да се получи по-добро сцепление между изолацията и повърхността на къщата. Сега сигурно разбирате, защо мазилката трябва да бъде изкъртена по възможно най-добрия и ефективен начин.

С наемането на професионална фирма „Кърти чисти извозва”, Вие си гарантирате, че мазилката ще бъде изкъртена по най-добрия начин за максимално кратко време. Освен това фирмата ще се погрижи за строителните отпадъци, които ще се образуват по време на работа, да бъдат почистени и изхвърлени на определеното за целта сметище.