Къртене на плочки в кухня и демонтаж на шкафове

Къртене на плочки в кухня 0888 67 0000

Фирма КЪРТИ.БГ предлага къртене на плочки в кухня, демонтаж на кухненски шкафове и транспортиране до депо. Огромният избор на строителни материали, предоставени на пазара, позволяват да направите вашата кухня не само красива, но съвременна и уютна. Но, преди да започнете ремонта на кухнята, важно е да премахнете всички излишни детайли, които ще пречат на вашата по-нататъшна дейност. Затова ние сме на среща, с нашия професионален опит, не само ще изкъртим без прахово, но и ще изчистим помещението идеално. Ще съберем и изхвърлим и всички отпадъци до депо за строителни боклуци. С лекота ще отстраним старото покритие на пода, независимо дали е било теракота, линолеум или изкуствен камък. Тези материали не представляват трудност за премахване от нашите специалисти. Благодарение на професионалното оборудване, с което разполагаме ние ще се справим блестящо и то на много приемлива цена.

Къртене на плочки в кухня

Къртене на плочки в кухня и демонтаж на шкафове или таван в кухня

Що се касае за изкъртване на стария таван до плоча при ремонта на кухня, това не ни притеснява. Независимо, че таваните се отличават със своята висока здравина, инструментите, с които са оборудвани нашите служители ще се справят с това предизвикателство. Освен това, без проблем ще направим допълнителни канали, ако е необходимо за електрически проводници или за други инженерни комуникации. При проектирането на много степенен таван позволява да се създаде уникален интериор, благодарение на много редово осветление, чрез което се постига значително увеличение на обема на помещението и чрез изработената схема за осветление пространството е осветено по всяко време на денонощието. За целта е необходимо кабелите, който ще се положат да бъдат прибрани и вградени в специални тръби, които да лягат в стените или тавана.

При ремонт на кухнята се предполага и проблем с вентилацията, с която често се налага да има и нужното място. Често възниква неизправност на въздухоотвода в кухнята, от там и слаба вентилация следствие отсъствие на проводимост. Характерни признаци е повишената влажност, отвратителен мирис, от които трудно можете да се избавите, в най-лошия случаи – плесен. Предимно затова причината е, че във вашия дом въздухоотвода/коминът е демонтиран или е бил некоректно запушен.

Ние можем да ви помогнем и да отстраним този проблем. Неизправността или недостатъчната ефективност на тази система може да се превърне в голям дискомфорт за собствениците. Затова при проектиране и преди монтаж на комуникациите е много важно да се оценят техническите възможности и качествено. Да се установи тяхната пригодност и гаранционен срок. Нашите специалисти още при оглед на помещението могат да определят качествените показатели на въздухоотвода и има ли, нужда да бъде отпушван или не. Спокойно можете да ни се доверите и ние ще изготвим най-добрия проект за демонтаж, къртене, отпушване и премахване на всичко необходимо от помещението на бъдещата ви кухня.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*