Кърти и извозва строителни и битови отпадъци

Кърти и извозва строителни отпадъци в София

Фирма КЪРТИ.БГ предлага услугата кърти и извозва и може да се заеме с къртене на минимални или индустриални количества бетон, замазка, теракота и мазилка. С лекота демонтира метални и дървени конструкции, събира, сортира и извозва всякакви отпадъци. Всичко се категоризира като кърти и извозва в София и региона.

Кърти и извозва

Списък с услуги на фирмата:

– Изхвърляне на стари мебели в Сифуя. Към услугата спада демонтиране на мебелите и натрошаване След демонтажа помещението се почиства, боклука  се натоварва на камион и се депортира до съответните сметища. Ако обаче направите дарение (антични или добре запазени мебели и предмети) тази услуга ще ви е безплатна.

– Изхвърляне на стари електроуреди. Услугата е безплатна когато са 3 или повече електроуреда. Екипи на фирмата безплатно демонтират, изнасят до превозните средства, товарят и изхвърлят на съответните предприятия за рециклиране.

– Разрушаване и изнасяне на бетонови конструкциии. Специалистите разрушават бетонови конструкции, бетонни плочи на високи етажи, чрез къртене на бетон, изрязване на стоманена арматура с оксижен, товарене и изнасяне до сметищата.

– Демонтиране и премахване на стар балатум. Специалистите ще премахнат старият ви балатум и изнесат до сметищата.

– Къртене на стари настилки от бетон в София. Въоръжени със съвременна техника съответните специалисти качествено и в срок ще подготвят улични обекти за в град София

– Премахване на опасни козирки. Работи се съгласно мерките за безопасност. Предварително се укрепват обектите, прави се скеле. Боклука се транспортира до съответните сметища.

– Почистване на бетон и бетонни елементи. Фирмата работи и навън, тъй като разполага със шатри за външна работа. Почистването и извозването влизат в пакета от услуги.

– Ремонт на бани в София. Изкъртват се плочки – фаянс, теракота на стени и под, изкъртват се мръсните канали, почистват се и се извозват боклуците.

– Премахване на хидроизолация. Премахва се стара и повредена хидроизолация на покривите. Фирмата премахва изолацията до  здрава основа.

Всички услуги включват почистване след работа, извозване на строителни отпадъци до съответните сметища в чували на фирмата. КЪРТИ.БГ разполага със здрави, плетени чували, подходящ транспорт. Нейните специалисти ще  приберат вашият  боклук, ще го натоварят на подходящ автотранспорт и ще го изнесат на специализираните за целта депа. Освен това  таксите на сметищата ще бъдат поет от фирмата и калкулирани в крайната цена.

Не само кърти но и извозва отпадъци

Когато ви предстои изхвърляне на мебели, офис техника, бяла и черна електротехника специалистите ще дойдат в уговорения ден, ще разгледат обстановката и ще вземат най-адекватното решение за следващата работа. Мебелите биха могли да се изхвърлят, или преместят на друго място. Офис техниката и електроуредите специалистите ще преценят  дали ще се изхвърли на сметището, или ще бъде закарана за рециклиране. Ако  ще се изхвърлят опасни или вредни химикали фирмата има лицензирани партньори, които ще вземат най- доброто решение как ги изхвърлят, или унищожат.

Не се притеснявайте, че ще се замърсят стълбищата. Фирмата няма да допусне замърсяване. Чувалите са достатъчно здрави, без дупки по тях. Ако  сте на висок етаж също няма да имате проблеми. Специалистите ще оборудват  сметопровод, който да  улесни изхвърлянето на боклука. След като съберат отпадъците работниците ще пометат и ще оставят помещението в изряден вид. Самите работници са оборудвани със здрави работни дрехи, лични предпазни средства  съгласно изискванията на техника на безопасност. Освен това разполагат с подходящи инструменти за качественото събиране и изнасяне на боклука.