Почистване на дворно място в София и областта

Почистване на дворно място в София и около града 0888 67 0000

Почистване на дворно място в София се извършва с подходяща професионална техника и транспорт за извозване на отпадъци. КЪРТИ.БГ предлага рязане на дървета, храсти и косене на трева. Изрязване на високи израстъци и цялостно почистване на запустели парцели. Извозване на битови и строителни отпадъци от дворове. Специалистите на фирмата могат да се справят успешно със запустели дворове и натрупани боклуци. Първо ще съборят старите бараки, кокошарници и така нататък. Строителните боклуци ще бъдат събрани и  сортирани. Което ще влезне в работа ще е подредено, останалите  фирмата ще има грижа да бъдат транспортирани  до където е необходимо.

почистване на дворно място в София

Когато правихте пътечките, мислехте, че  никога няма да ги разрушавате. Не се притеснявайте.  И това ще бъде поето от нашите работници. Те ще бъдат изкъртени и подготвени за по-нататъшно преустройство на вашия двор. Но дворът ви все още е много далеч от  превръщането си в бижу. Тревата (ако можем да наречем трева магарешкия бодил и разнообразни тръни) е близо половин метър. Над нея гордо се извисяват храсти и драки.  На земята пък дискретно са се скрили  пънове клони и така нататък. Отлично екипираните специалисти ще почистят всичко това. Сухите клони ще са премахнати, тревата  ще е окосена. Храстите и драките ще бъдат изсечени и изнесени извън двора ви.

Почистване на дворно място в София – рязане и изкореняване на дървета.

Старите пънове ще бъдат надлежно изкоренени. За тази цел си има специални машини. Може да се помисли и за изместване на дървета на друго място. За тази цел фирмата ще изкоренени  дърветата и подготвени за пренасянето им на друго място. Не се притеснявайте за отпадъците. Те няма да останат на пътя, нито ще бъдат изхвърлени в близкото дере. Уверявам и че ще ви струва много по-евтино от варианта сам да се заемете с тази задача. Фирма КЪРТИ.БГ ще е извърши акуратно и в определеният срок всяка възложена от вас работа.

Почистване на двор с отпадъци

Имате прекрасна вила, където обичате да релаксирате през уикенда, но идва топлият сезон и градината се нуждае от постоянни грижи и поддръжка. Къщата ви разполага с прекрасен двор, но времето и силите ви не са достатъчни, за да можете да се погрижите за него. Не са малко и хората, които сега се настаняват в нов дом, с прекрасен няколко декара терен, който за момента не навява за нищо друго, освен буренясал и занемарен парк.

Не се стряскайте има решение за лесно и бързо почистване на дворно място в София. Двора ви може да изглежда блестящо, да наподобява европейски стил и да не се налага да хабите нерви и време в борба с плевелите, храстите и бурените в градината. Всички знаем, че градинарската работа изисква много повече от желание, а за жалост съвременния човек не разполага с нужното време. Чрез подходяща намеса и професионално отношение може да превърнете всеки двор, градина или малък парк в райско кътче. Как ще стане това, с помощта на фирма по почистване на дворни места и градини?

С помощта на специалисти може да имате:

Красиво подрязани и оформени корони на дървета, а наред с това няма да има опасност от некомпетентно боравене и риск за скъсване на електрическа мрежа, нараняване на прозорци и огради около дома ви или най-малко опасност за собственото ви здраве;

Изсъхналите клони понякога остават по самите дървета, навяващи за мрачна гледка. В други случаи може да са опасни от падане, дори при най-лека буря. Тях също може да поръчате да бъдат почистени и отстранени от двора ви;

Дънери, пънове и изсъхнали храсти не само загрозяват пейзажа ви, но говорят и за немарливо отношение на стопанина. С помощта на фирма за почистване на дворове и градини ще решите и този проблем, без да хабите време в борба с упоритите корени и стебла, с изкореняване, изрязване и т.н. Ако двора или градинката ви е обграден с красива естествена ограда като плет, то и тя ще има нужда от редовна грижа. Кастрене на плет, също се отнася към услугите на този тип специалисти;

Почистване и извозване на боклуци от двор

И наред с цялото безпокойство, което може би сте имали в началото, около поддръжка и почистване на дворно място или градинка, то сега трябва да сте спокойни, че има кой да ви помогне. С грижата около вашата засадена площ всичко приключва с едно обаждане на фирма по почистване и поддръжка на двор. Екипа, който ще се заеме с почистване на дворно място в София има отговорността след приключване на дейността си да събере и извози на регламентирани за целта сметища всички отпадъци.