Почистване на двор с извозване на храсти и боклуци

Почистване на двор и извозване на отпадъци 0888 67 0000

Фирма КЪРТИ.БГ предлага професионално почистване на двор в София. Цените се определят спрямо големината на парцела, гъстотата на храстите и количеството отпадъци. Видовете отпадъци за извозване могат да бъдат и строителни и дървесни.

За почистване на двор КЪРТИ.БГ предлага примерни цени

В цените включваме всички средства по изрязване на храсти и израстъци с височина до 7 метра, събиране, товарене и извозване на отпадъци.

Рязане, товарене и извозване на храсти до 500 квадрата – 3,00 лева за квадратен метър.

Рязане, товарене и извозване на храсти от 500 до 1000 квадрата – 2,50 лева за квадратен метър.

Рязане, товарене и извозване на храсти от 1000 до 1500 квадрата – 2,00 лева за квадратен метър.

Рязане, товарене и извозване на храсти над 2000 квадрата – 1,50 лева за квадратен метър.

Цени за извозване на отпадъци

Събиране, товарене и извозване на битови отпадъци до 100 кубика – 25,00 лева за кубик.

Събиране, товарене и извозване на битови отпадъци от 100 до 150 кубика – 20,00 лева за кубик.

Събиране, товарене и извозване на битови отпадъци до над 200 кубика – 18,00 лева за кубик.

Цени за извозване на строителни отпадъци

Събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци до 1 тон – 180,00 лева за тон.

Събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци от 1 до 3 тона – 160,00 лева за тон.

Събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци над 3 тона – 140,00 лева за тон.

Вече сте собственик на ново вилно селище, което смятате да преустроите за дълги семейни уикенди и ваканции. За съжаление разполагате единствено със старо дворно място, обрасло с дървета, храсти и трева. Мястото е трудно проходимо, на което му е необходимо сериозно почистване. И това почистване е частта преди започване на сериозната строителна работа.

Използвайте фирма за почистване на двор в София

Ако местността е в София или нейните покрайнини, предлагаме ви едно нестандартно решение.  Много е удачно от гледна точка на това, че ще спестите време, а дори и средства. Наемете фирма, която да се заеме с почистване на двор. Предполагам си мислите, че ще ви излезе по-скъпо, от колкото ако вие се заемете, но това всъщност съвсем не е така.

Цялата организация и събирането в един момент, на едно място на хора, извършващи различна дейност ще ви струва много пари, а и много нерви. След това ще трябва да наемате транспорт за извозването на отпадъците, хора, които да ги натоварят и т.н. и т.н.

Затова наемете фирма като Кърти.БГ ЕООД, която ще се справи успешно с това. Тя ще окоси тревата и храстите, ще изреже старите и ненужни дървета. Фирмата ще изкърти всички циментови пътеки или стари плочки, както и всички бетонови конструкции, които се намират в двора, ако има такива. Стари арматури, железа и ламарини – това не е проблем. Фирмата ще изчисти всичките тези отпадъци и ще ги натовари в камион, който ще ги извози в специализирано за целта сметище, далеч от вашите очи.

Почистване на двор с извозване на храсти и боклуци

Всичката тази работа, на вас ще ви струва по-малко, отколкото ако се заемете сам Да не говорим колко по-бързо и ефективно ще бъде свършена. На финала й вашето дворно място ще бъде чисто и подредено, а вие доволен.