Проект за къртене и извозване в Ахелой и Поморие

Проект за къртене и извозване в Ахелой и Поморие

Завършихме проект за къртене на стари замазки, мазилки, бетонови плочи и тухлени стени в градовете Ахелой и Поморие. Сроковете бяха много кратки, а количествата големи и труднодостъпни. Изкъртихме над 7 000 кв/м замазка, 10 000 кв/м мазилка, около 120 кубика бетон и около 200 кубика тухла. Всичко бе събрано, изхвърлено и извозено на сметище.

Проект за къртене и извозване в Ахелой и Поморие

Докато работехме на обектите двадесет и три календарни дни бяхме работоспособни с помощта на много енергийни напитки, храни и витамини. Всички инструменти се проверяваха ежедневно за изправност и ако се откриеше проблем веднага се заменяше с друг, като счупения отиваше в сервиз. Такива резултати се постигат с желязна дисциплина и контрол на работната площадка. В сградите не се допускаха лица които не са от персонала, пушенето в работно време бе забранено, почивките за храна се разпределяха според нуждите. Подсигурени бяха напитки и храни директно на работната площадка в обособени за целта места.

КЪРТИ.БГ работи на територията на цялата страна с фирми, сдружения и частни лица. Фирмата е базирана в гр. София, Пловдив, Варна и Бургас. Работи със собствени инструменти и транспортни средства. Изхвърля отпадъци на регламентирани депа за твърди отпадъци. Фирмата се стреми да предлага едни от най-кратките срокове за събаряне на сгради, къртене на бетон и извозване на сметище.