Събаряне на къща в София

Събаряне на къща в София 0888 67 0000

Кърти.Бг предлага събаряне на къща в София. Демонтаж на покривна конструкция, товарене и извозване на отпадъци. Премахване на керемиди, дървена конструкция от покрив и събаряне на тухлени стени. Къртене на бетонови плочи и колони. Рязане на арматура и събиране на всичко с товарене и извозване до депо в София. Цените се определят след направен оглед или след предоставяне на количествена сметка.

Събаряне на къща в София

Имате стара къща, която от години мислите, че трябва да разрушите, но все не Ви остава време да се заемете с нея? От общината вероятно постоянно Ви притесняват и поставят срокове, в които сградата трябва да се събори. Също така е възможно, сградата Ви да е опасна за минувачите, което налага бързото й събаряне, тъй като може да станат неприятни и дори фатални инциденти, за които отговорността ще бъде Ваша. Или пък може би искате да разрушите старата постройка и да издигнете нова и красива сграда на нейното място?!

Няма проблем, ако сградата Ви се намира в полето, от където не минават хора, и наоколо няма други постройки, които могат да пострадат при събарянето, да съберете една яка група, от още по-яки приятели, които да започнат да действат по самото събаряне. Ако обаче сградата е в населено място, и покрай нея постоянно преминават хора, си има тънкости, които трябва да се спазват при събарянето й.

Професионално събаряне на къща в София.

Цялата работа е там, че за събарянето на една сграда се изисква професионализъм. Непрофесионалното събаряне може да стане причина за неприятни инциденти с минаващите покрай нея хора, или някой от събарящите. Ето защо, професионализмът е задължителен в такива случаи. Не отлагайте повече, не чакайте от общината да Ви изпратят поредното писмо с любезна покана да съборите сградата си, обадете ни се още сега.

Събаря къщи фирма за бутане на къща

КЪРТИ.БГ не е строителна фирма, но пък за сметка на това, служителите ни са истински професионалисти в събарянето. Всеки един от нашите служители е успешно преминал курс на обучение, и има нужният професионален опит. Ето защо може да ни се доверите за професионално събаряне на къща в София.

Ние ще съборим сградата Ви, като гарантираме, че никой няма да пострада при събарянето – нито минувачи, нито пък околните сгради. Свържете се с нас, кажете ни къде се намира опасната сграда, и ние ще я съборим за най-кратък срок, професионално.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*