Събаряне на тухлени стени – единични и двойни

Събаряне на тухлени стени в София 0888 67 0000

Извозване на строителни и битови отпадъци, товарене на превозни средства и събиране в наши чували. Фирмата предлага демонтаж на стени от тухли, бетон, стоманобетон и метал. Работим къртене на стени в частни домове и предприятия. Фирмата разполага с пълен набор от професионални инструменти за събаряне и пробиване на сгъстени маси.

Събаряне на тухлени стени - единични и двойни

На всички нас ни се иска да живее в комфорт и уют. Но често възникват ситуации, когато ни се иска да преместим стени, за да стане дома уютен и просторен. За да се освободи пространство в дома, офиса или вилата е, достатъчно да се направи демонтаж на стени или някои прегради. С нашата компания КЪРТИ.БГ вашите мечти ще станат реалност! Ние сме готови да изпълним изкъртването на стени във вашето помещение с различна сложност и на всяко място, където трябва. Позвънете ни и ние непременно ще се договорим изгодно! Фирмата предлага извозване на стари мебели и боклуци от апартаменти, къщи и промишлени сгради.

Събарянето на стени е, доста трудоемък и технологичен процес. Затова преди да започнем демонтажните работи е, необходимо да се проведат консултации със специалисти в тази област. Нашите инженери ще ви отговорят на всички ваши въпроси и да ви подскажат, как най-добре да се изпълни демонтажа на стените или преградите.

Събаряне на тухлени стени и домашни демонтажи.

Демонтажът в дома може да бъде извършен по няколко варианта и включва в себе си събаряне на стени, прегради и други конструкции. Събарянето на стени и демонтаж на прегради се извършват при препланировка или изменения на интериора. Демонтажа ние ще го извършим, като използваме най-безопасните технологии и следствие на  много годишният ни опит в тази сфера. Различават се два вида стени – носещи и не носещи. Носещите стени са такива конструкции, които поемат натоварването на другите елементи, намиращи се върху тях. Във връзка с това, пълния демонтаж на стени от такъв тип не може да се осъществи, тоест в този случаи постройката ще се събори.

За най-успешното и бързо провеждане на демонтажа на стените нашите инженери съветват да се използват елмазни инструменти. Това съкращава времето за демонтажа, на стените в дома. Самите отверстия и срезове се получават много равни и с висока точност. Освен това, събарянето на стените с метода чрез елмазни инструменти съпровожда отсъствие на вибрации, тропот и прах!

В контраст несъществуващи стени и преградите не поемат върху себе си натоварването от други елементи. Затова е възможно пълното събаряне на прегради. При извършване на демонтаж на прегради и събаряне на стени се образува много строителен отпадък, които се изхвърля в специални контейнери пригодени затова.