Услуги за къртене, почистване и извозване

Разнообразните услуги, които предлага Кърти.БГ, са тясно специализирани в сферата къртене, чистене, извозване и демонтиране на всякакъв вид конструкции. При нас се трудят професионални къртачи и не са обучени да изграждат ВиК инсталации, ЕЛ, шпакловки зидарии и други.

Някои основни услуги на къртене, почистване и извозване са:

– Къртене на бетон

За за да се изкърти даден бетон и в зависимост от здравината му Кърти.БГ ползва различни по вид машини за много здрав бетон, компресори на въздух, ударно-пробивна техника на монофазен ток за бетон. С по-слаби характеристики един добре екипиран професионален къртач може да изкърти до 1 кубик много здрав бетон и до 3 кубика плоча.

Услуги къртене на бетон

– Къртене на тухла

Кърти.БГ има богат набор от инструменти за професионално къртене на тухлени стени, прегради, огради и елементи. Така например за къртене на бетон може да се ползват електрически къртачи за прецизно премахване, може да се ползват и чукове за масово къртене на тухла като един професионалист кърти до 10 кубика тухлени стени.

Услуги къртене на тухла

– Къртене на замазка

Обикновено за изкъртване на замазка, независимо с какъв пълнеж или материал, се използват масово машини на монофазно електричество със сила на удара до 52J при нужда Кърти.БГ подсигурява генератори за производство на собствено електрозахранване като един професионално обучен къртач кърти до 100 кв/м замазка в зависимост от дебелината.

– Къртене на фаянс и теракота

За къртене на плочки по апартаменти или промишлени зони се използват електрически картачи – лек вариант с разширен секач тип лопатака. В зависимост от здравината и височината на фаянса професионалният къртач кърти до 70 кв/м фаянс и до 100 кв/м теракота.

Услуги къртене на фаянс и теракота

– Събаряне на всякакви сгради и постройки

Кърти.БГ предлага няколко вида събаряне на сгради в зависимост от местонахождението, дали може да влезе механизация или се събаря на ръка. В случаите, когато се събаря на ръка, се работи по проект с конструктивно становище, което Кърти.БГ изготвя с лицензиран иженер. Прецизно се отстраняват различните елементи и се складират на определено място или натоварват и се извозват на сметище. В случаите, когато се ползва механизация за събаряне на къщи и коперации, се ползва същият прецизен подход с постоянна предценка на риска.

– Демонтиране на метални и дървени конструкции

Професионалистите от Кърти.БГ премахват всякакъв вид метални конструкции от най-малкия павилион до най-големия силоз. За премахване на метални елементи и конструкции професионалните групи за нисък и височинен демонтаж реагират адекватно и работят тясно с лицензиран инженер, който ръководи процеса на работа и дава предписание как да се извърши работата. За демонтиране на конструкции от метал и дърво се ползват всякакви металорежещи и дърворежещи машини. Металните елементи, които са за изхвърляне и са ненужни, могат да бъдат нарязани по стандарт и да бъдат предадени за вторични суровини. Фирмата демонтира професионално и безопасно метални остъкления на балкон и метални витрини.

Услуги събаряне и демонтаж

– Почистване и извозване на всякакви отпадъци

Почистването на отпадъци става по няколко начина в зависимост от местоположението. Когато се почистват строежи или се почиства голямо количество изкъртен материал от високи етажи, Кърти.БГ доставя монтира и демонтира сметопровод. Почистване на дворове мазета и тавани става на ръка с наши чували. Извозваме с няколко вида камиони в зависимост от количеството отпадъци. Структурата извозва, унищожава и рециклира опасни химични, твърди и течни отпадъци е за територията на цялата страна.

Услуги почистване на отпадъци