Фирма за демонтаж на дюшеме в София

Демонтаж на старо дюшеме от апартамент или къща

Нека разгледаме, как би протекъл процеса, ако се възползвате от услугите на професионалисти като КЪРТИ.БГ. В уговореното време и нито минута по-късно при Вас ще пристигне екип от работници. Момчетата от фирмата за монтаж ще се заемат с поставянето на новата дървена настилка. Нека приемем, че тя, е дюшеме. Преди да се започне с нейното поставяне, трябва да се извършат куп подготвителни работи. На първо време трябва Кърти.Бг да се заеме с демонтаж на дюшеме. Най-добре е помещението да се освободи от старите вещи и да бъдат изхвърлени всички стари мебели. Демонтирането може да протече много по-бързо, ако не смятате да използвате старата си подова настилка отново. В такъв случай, дървената настилка ще бъде разбита и отстранена от пода по най-бързия начин.

Демонтаж на дюшеме от апартамент или къща

При положение, че смятате да използвате отново старото си дюшеме, то работата ще премине доста по-бавно. След като бъде приключена работата по демонтажа, е време да се подготви повърхността на пода за новото дюшеме. При демонтирането на старото, е възможно част от замазката да се отчупи или откърти, като при този вариант ще трябва да направите нова заливка и да изчакате тя да изсъхне, което ще отнеме от 24 до 72 часа време. След което се поставят подравнителни плоскости, които ще осигурят по-доброто сцепление между настилката и пода. И накрая се поставя дървената настилка, след което се лакира и цикли, ако, е необходимо.

Как да постъпя при нужда от демонтаж на дюшеме и монтаж на нова настилка.

Ако демонтаж на дюшеме и всичко това Ви изглежда твърде сложно или пък нямате време, за да го направите сами, обадете се на професионалисти, които ще се заемат с всичко, което засяга демонтирането и монтирането на дюшеме или паркет.

Дървените подови настилки са предпочитан вариант за много хора. В апартаментите обикновено се поставя паркет, докато дюшемето, е предпочитана настилка за къща или друга сграда с по-големи размери. Освен, че дървените подови настилки придават по-красив и представителен вид на помещението, те разполага с редица предимства пред останалите подови настилки, направени от изкуствени материали, като ламинат, балатум и т.н. Дървените настилки притежават отлични топло/шумоизолационни качества, гарантирано дълъг живот и лесна поддръжка.

В случаи, че смятате да си монтирате нова дървена настилка, без значение дали става дума за паркет или дюшеме, най-добре се възползвайте от услугите на специалисти, в областта, които разполагат с всичко необходимо, за да монтират новия под. Страшно много време ще Ви отнеме цялата тази работа, тъй като ще трябва да демонтирате старата настилка, да подравните пода, да наредите новия паркет, след което да го изциклите, лакирате и още куп работи, които може да си ги спестите само с едно обаждане по телефона.