Фирма за къртене в Пловдив – Момчета професионалисти

Фирма за къртене в Пловдив и областта 0888 033 057

Фирма за къртене в Пловдив предлага качествени услуги на изгодни цени за район Пловдив. Кърти, чисти, извозва, бетон и замазка. Пробива дупки, събаря стени, сгради и демонтира конструкции. Извозва с големи и малки превозни средства.

Цени за къртене, почистване и извозване в Пловдив и региона

Къртене на бетон от 120,00 до 450,00 лв/куб/м.

В зависимост от коефициента на трудност и дебелината на бетона.

Къртене на тухла от 40,00 до 80,00 лв/куб/м.

В зависимост от сложността на изпълнение, коефициент на трудност и количество.

Къртене на фаянс, теракота, мазилка от 5,00 до 11,00 лв/кв/м.

В зависимост от сложността на изпълнение, място, здравина на материала и количество.

Къртене на замазка от 5,50 до 15,00 лв/кв/м.

В зависимост от количество и дебелина на материала.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25-30кг. 5,00 лв/бр от 1-ви, 2-ри етаж или нагоре с асансьор.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25-30кг. 2,50 лв/бр за етаж, от 3-ти етаж и нагоре.

При отказване на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип) 100 лв. за гр. Пловдив

При отказване на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип с камион или микробус) 150 лв. за гр. Пловдив

Цените са без ДДС

С партньори като „Енемона“ АД, Кърти.БГ демонтира хидроизолации и замазки над 7000 м2 в кв. Изгрев, Гладно поле и други.

В резултат на партньорството си със „Сонико“ ООД Кърти.БГ участва в реконструкции на няколко сгради и събаря тухлени стени над 100 м3 при това за най-кратки срокове в страната.

Фирма за къртене в Пловдив

Поради многобройният интерес мегаструктурата за къртене работи на територията на гр. Пловдив и има множество проекти завършени в срок. Кърти.БГ, кърти чисти и извозва, бани и кухни, демонтира дограми от метал и дърво. Кърти бетон, събаря тухлени стени в Пловдив и региона. Мегаструктурата се съобразява с изискванията на месния пазар и сформира цени според количество, срок и начин на изпълнение. За извозване и депониране на строителни отпадъци се ползват регламентирани сметища по район, като това в с. Първенец и други.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*