Фирма за къртене в Козлодуй

Фирма за къртене в Козлодуй 0888 033 057

Къртенето никога не е лесна задача. Ние от КЪРТИ.БГ можем да превърнем тази задача в успешни и отнемаща малко време. Фирма за къртене в Козлодуй е на пазара от 18 години и за кратко време се превърна в лидер на кърти услуги в страната. Предлагаме нашите професионални услуги и на жителите на гр. Козлодуй.

Фирма за къртене в  Козлодуй

Екипът ни подхожда сериозно както към мащабни, така и към по-малки кърти услуги като къртене на мазилки, фаянс, тераси, бани и др. Предлагаме услуги по къртене на бетон, тухли, събаряне на сгради, демонтаж на конструкции – дървени, метални, стъклени, демонтиране на остъкления, почистване и извозване на отпадъци.

Екипът ни работи в удобно за клиентите време. В Козлодуй предлагаме още почистване след ремонти, строителство и изкъртване. Екипът си доставя всички необходими материали за целта като чували, колички, лопати и други.

Почистването е бързо, ефективно и спестява на клиентите време. Събраните строителни отпадъци превозваме до специализирани сметища. Фирмата разполага със собствени камиони – малък (3 тона), контейнеровоз (4 тона), голям (6 тона).

Екипът ни работи с професионална къртачна техника, която отговаря на всички национални изисквания. Къртачите ни са приветливи и подбрани, работят в екип на всякакви труднодостъпни места и в екстремни ситуации. Обучени са и с богат опит в цялата страна. Безопасността им е осигурена.

Екипът винаги се справя в срок, качествено и прецизно. Като лидери в кърти услугите Козлодуй, можем да ви бъдем полезни. Потърсете ни на фирмените телефони или се свържете чрез контактната форма на нашия сайт Кърти.Bg.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*