Фирма за къртене в Перник

Фирма за къртене в Перник – събаряне на сгради 0888 033 057

Кърти.БГ предлага на гражданите в Перник пълен цикъл услуги кърти чисти извозва. фирма за къртене в Перник е водеща в областта на къртенето в град София и страната. Разполага с добре обучен екип от къртачи, професионална техника и няколко вида камиони за извозване на отпадъци.

фирма за къртене в Перник

Услугата Кърти Перник включва къртене на фаянс, тухли, бетон, къртене на труднодостъпни места и в екстремни ситуации. Предлагаме още демонтаж на дървени, метални и стъклени конструкции, събаряне на сгради, почистване и извозване на отпадъците до специализирани сметища.

Техниката, с която работи екипът ни отговаря на съвременните изисквания на българското и европейското законодателство. По този начин е осигурена и безопасността на къртачите.

Една от най-популярните ни услуги в Перник е къртене по домовете, включват къртене на бани, тераси, замазки. Къртачите ни ще удовлетворят и най-капризният клиент със своята бързина, професионален подход и чиста работа.

Друга услуга, която предоставяме на клиентите ни в Перник е почистване на тавани, мазета, строежи, апартаменти и др. Екипът ни доставя необходимото оборудване – лопати, колички, чували и др. Работим бързо и премахваме отпадъците на ръка.

При задачи, свързани с извозване на отпадъци от Перник, фирмата разполага със собствени камиони. По този начин спестяваме на своите клиенти престой в задръстване и допълнително време за извозване на строителните и битови отпадъци до специализирани сметища.

Кърти.БГ Перник извършва своята дейност във време удобно на клиентите. Къртачите работят ефективно, качествено и прецизно. Те са с богат опит в къртачните услуги и високо квалифицирани. Справят се в срок във всички къртачни задачи независимо малки или мащабни.

Кърти чисти извозва Перник може да отговори на всяко ново предизвикателство за къртене, пробиване, чистене, събаряне, изхвърляне на стари мебели и всякакви къртачни услуги.

Свържете се с нас на посочения телефон или на електронната ни поща, с помощта на контактната форма от фирмения ни сайт. Може да разчитате на нас!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*