Фирма за почистване на дворове с механизация

Фирма за почистване на дворове 0888 67 0000

Наследили сте или сте закупили дворно място, което е до такава степен обрасло, че не може да се премине през него, то ще Ви бъде необходима професионална намеса, за да го изчистите. Поради една или друга причина не можете да се справите сами с тази задача. Тогава ще трябва да се възползвате от услугите на някоя специализирана фирма за почистване на дворове като КЪРТИ.БГ която ще се справи с тази задача, без много да му мисли. Доверявайте се на фирми, които разполагат с всичко необходимо за целта: професионална техника, квалифицирани работници, транспортни средства и т.н.

За почистване на двор КЪРТИ.БГ предлага примерни цени

В цените включваме всички средства по изрязване на храсти и израстъци с височина до 7 метра, събиране, товарене и извозване на отпадъци.

Рязане, товарене и извозване на храсти до 500 квадрата – 3,00 лева за квадратен метър.

Рязане, товарене и извозване на храсти от 500 до 1000 квадрата – 2,50 лева за квадратен метър.

Рязане, товарене и извозване на храсти от 1000 до 1500 квадрата – 2,00 лева за квадратен метър.

Рязане, товарене и извозване на храсти над 2000 квадрата – 1,50 лева за квадратен метър.

Цени за извозване на отпадъци

Събиране, товарене и извозване на битови отпадъци до 100 кубика – 25,00 лева за кубик.

Събиране, товарене и извозване на битови отпадъци от 100 до 150 кубика – 20,00 лева за кубик.

Събиране, товарене и извозване на битови отпадъци до над 200 кубика – 18,00 лева за кубик.

Цени за извозване на строителни отпадъци

Събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци до 1 тон – 180,00 лева за тон.

Събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци от 1 до 3 тона – 160,00 лева за тон.

Събиране, товарене и извозване на строителни отпадъци над 3 тона – 140,00 лева за тон.

Фирма за почистване на дворове

В случаи, че смятате да предприемете някакви строителни дейности, след почистването на обекта, то най-добре се възползвайте от услугите на фирма „Кърти, чисти и извозва”, която освен, че ще почисти дворното място по възможно най-бързия и ефективен начин може да Ви предложи качествени услуги на сравнително ниски цени.

Фирма за почистване на дворове – реже дървета.

Преди да бъдат започнати каквито и да било действия свързани с рязането на дървета, храсти и т.н. Уверете се, че зелените местности, които смятате да отстраните не са защитени от закона и имате право да го сторите, защото в противен случай може да отнесете сериозна глоба и да Ви бъде отнето правото за строеж, което до голяма степен би обезсмислило почистването на обекта.

След като сте сигурни, че дървета и останалата зеленина не са от защитените видове, може да започнете с тяхното отстраняване. Ако се възползвате от услугите на някоя фирма „Кърти, чисти и извозва”, то не се тревожете за строителните отпадъци, които ще се образуват по време на работа, следствие на къртенето на бетонни пътеки, плоскости, железа и т.н. Те ще бъдат събрани, натоварени и откарани до специализираното сметище за депониране. Същото важи за храстите и дърветата, които ще бъдат отрязани и изхвърлени.

Цената на тази услуга в никакъв случай не е висока, както си мислят повечето хора. Реално погледнато, ако се възползвате от тази услуга, тя ще Ви излезе много по-евтино. Ще Ви коства значително по-малко време и усилия. За сравнение с търсенето и наемането на голяма бригада от хора и отделно транспорт, които да се заемат с тази задача.