Чисти строителни и битови отпадъци

Чисти строителни отпадъци – Кърти.БГ ЕООД поддържа голяма складова база със собствени здрави чували (около 10 000 на брой), сортирани по 100 бр. в пакет. За изнасяне на насипни отпадъци от изкъртени бетонови елементи, тухли, фаянс и други е най-добре да се ползват именно здрави големи чували. За изнасяне и на големи количества отпадък от високи етажи, най вече по строежи и при реконструкция с масово къртене и почистване на стари сгради, Кърти.БГ подсигурява до тридесет етажни сметопровода.

Чисти
За всеки сметопровод е подсигурен транспорт за доставка, монтаж и демонтаж. Почистваме и стари запустели сгради от битови и строителни отпадъци. Кърти.БГ почиства дворни места, мазета, тавани, гаражи и други. Структурата работи с лицензиран партньор за почистване на химични елементи с подсигурено депониране, евентуално унищожение или преработка. Кърти.БГ винаги предценява всяка ситуация и избира най-бързия и безопасен вариант за изпълнение на поръчките за почистване.

Рязане, косене и почистване на дворни места

Дворните места имат нужда от постоянна поддръжка. Ако тъкмо сте си купили красива къща и искате да направите градината по европейски модел, а тя в момента е обрасла с бурени и прилича на бойно поле от Втората Световна война, за цялостното й преобразяване може да се погрижи Кърти БГ. Понякога почистването на дворните места се оказва по-тежка задача, отколкото си мислим.
Не бива сами да режете високите опасни дървета. Кърти БГ реже стари, изсъхнали клони без да застрашава сгради, кабели или електропроводи, ако има такива наблизо. Дори и да чистите дворното място няколко седмици, без специална техника няма да стане. А и какво ще правите с отпадъците? Те трябва да се извозят някъде. А старите дънери и пънове? Те са изключително трудни за изкореняване, не можете просто да ги изрежете, ще изглежда грозно. За целта трябва да се обадите на професионалисти. Има специалисти, които се занимават изцяло с рязане, подрязване и оформяне на дървесните корони. Те изкореняват бурени, дънери, изравняват терени и кастрят плетове.
След това събират натрупаните отпадъци и ги извозват към специално сметище.За всичко това не са нужни седмици или месеци. Може да стане много по-бързо и лесно отколкото си го представяте. Бъдете сигурни, че трудът е феноменален, а резултатите – превъзходни.