Цени кърти чисти извозва в София и страната

Цени кърти чисти извозва в София 0888 67 0000

Определените „цени кърти чисти извозва“ са за територията на град София и региона. Фирмата предлага къртене, почистване и извозване на отпадъците за много кратки срокове. Разполагаме с пълен набор от инструменти и транспортни средства.

Баня с размери до 20 кв/м от 260,00 до 330,00 лв.

В цената е включено къртене на фаянс и теракота, събиране на отпадъка в наши чували, изнасяне и натоварване на транспортно средство, извозване до сметище Враждебна с включени такси смет, измитане на помещенията. В цената включваме бонус, демонтаж на тоалетна, мивка и сифон. Всички услуги се изпълняват общо за около 3-4 часа.

Подпрозоречно пространство всички размери от 200,00 до 270,00 лв

В цената за къртене на подпрозоречно пространство от бетон или тухла е включен целият пакет услуги кърти, чисти, извозва. Както при банята, събираме отпадъка в наши чували, изнасяме и товарим на транспортно средство, с което извозваме до специализирано депо и заплащаме такси смет. След изкъртване и изнасяне на отпадъка измитаме работните помещения. В цената включваме бонус, демонтаж на прозорец, врата и касите към тях. Услугите се изпълняват за около 1,5-2 часа.

Отвор за врата в бетон до 2 кв/м от 300,00 до 370,00 лв.

В цената са включени услугите къртене, почистване и извозване. Къртенето става с професионални електрически къртачи, отворът се оформя по желание като арка или правоъгълник. Събира се отпадъкът в чували и се извозва на сметище с подсигурени такси смет. В цената включваме бонус – изрязване на арматура. Времето за изълнение на всички услуги е 2 часа.

Отвор за врата във всякакъв вид тухла до 2 кв/м – 280,00 лв.

В цената са включени услугите прецизно къртене на тухла, почистване и извозване на отпадъците до специализирано депо в кв. Враждебна с подсигурени такси смет. Отпадъкът се събира в здрави чували и се изнася до транспортното средство, след което се помитат работните помещения. Време за изпълнение на целия пакет услуги е 1 час.

Замазка до 9 кв/м и фаянс до 5 кв/м в кухня от 270,00 до 340,00 лв.

Цени за къртене на замазка в кухня се определят според дебелината, но ако средната дебелина е до 5 см (по стандарт е толкова) се определя цената по-горе. Пакета услуги включва къртене на замазка, фаянс, бонус демонтиране на кухненски шкаф (мивка) и до 3 висящи шкафа. В цената влиза и събиране на отпадъци в наши чували, изнасяне и натоварване на транспортно средство с извозване до сметище и подсигурени такси смет. След приключване на работния процес помещенията се измитат. Време за изпълнение, демонтиране на кухненски шкафове, къртене на замазка, фаянсови плочки и извозване – 3 часа.

Комин в кухня от бетон 1 бр. от 300,00 до 370,00 лв. Тухла – 280,00 лв.

Къртене на бетонов комин в кухня става от професионално екипирани къртачи и общи работници. В цената са включени къртене на бетон, почистване и извозване на отпадъците с подсигурени такси на сметището. След приключване на работа помещението се измита. Трите вида услуги за кърти, чисти, извозва стават за 3 часа.

Остъкление на балкон и рязане на винкели

– до 3-ти етаж от 25,00 до 30,00 лв/кв.м

– от 3-ти етаж до 10-ти от 45,00 до 45,00 лв/кв.м

– от 10-ти етаж нагоре от 45,00 до 55,00 лв./кв.м

Цените за демонтиране на остъкление и рязане на винкели се определят според височината на етажа. В цената са включени всички средства за професионално и безопасно премахване на стъклата по технология на Кърти.БГ. Подсигурени са жива отцепка и ленти. След демонтажа се събират отпадъците, измита се и се извозват на сметище. Време за общо изпълнение – 10 мин. кв/м

Вътрешни метални каси на врати 1 бр. – 100,00 лв. Външни 1 бр. 200,00 лв.

Кърти.БГ демонтира метални каси като в цената за брой се включва къртене, рязане, събиране на отпадъците и извозване. Времето на изпълнение за 1 бр. е 30 – 40 мин.

Цени за къртене и извозване на дървени каси на врати.

– 2 бр. 25,00 лв. за бр.

– 3 бр. 20,00 лв. за бр.

– 4 бр 18,00 лв. за бр.

– 10 бр 15,00 лв. за бр.

В цената се включва къртене и демонтиране. В цената не влиза извозване. Ако се налага такова, се заплаща курс на малък камион – 100 лв. Времето за изпълнение е 5-10 мин. за бр.

Кърти.БГ сформира цените за къртене според коефициента на трудността и сложността при изпълнение на къртачните услуги. Цените за услугите кърти, почиства и извозва са според етаж, здравина на бетон, камък, високо, ниско, тясно и др. Кърти.БГ се стреми да балансира между високо качество и цена на кърти услугите. Също предлагаме цени на кубичен и квадратен метър за къртене на бетон, тухли, фаянс и теракота.

Кърти.БГ предлага премахване на блажна боя в баня по технология, с която се премахва изцяло блажната боя независимо колко слоя е тя. Стените остават на чист грапав бетон подходящ за лепене на фаянс.

Когато се комбинират повече от една от изброените услуги, ползвате отстъпка от 10 % върху определената цена.

Цени за къртене на бетон, тухла, фаянс, теракота за кв/м предложени от Кърти.БГ.

В цените има разлика която се сформира от количество, здравина на материала, начин на изпълнение и др. При начиличието на голяма разлика не е неоходимо да се притеснявате – по-добре питайте Кърти.БГ за сформирането на точна цена.

Пример:

Ако се кърти бетонна плоча количество 10 куб/м (100 кв. х 10 см.) и е удобна за къртене (може да се стъпва върху нея), не е под наклон, с укрепване и обезопасяване, от Кърти.БГ цената ще е 100,00 лв. За кубик.

А ако се кърти здрав стоманобетонов фундамент, или бомбоубежище (Кърти.БГ е имал много такива проекти) цената за кубик бетон може да достигне до 550,00 лв.

Къртене на бетон от 100,00 до 550,00 лв/куб/м.

В зависимост от сложността на изпълнение и здравината на материала.

Къртене на тухла от 50,00 до 70,00 лв/куб/м.

В зависимост от сложността на изпълнение, количество и място.

Къртене на фаянс, теракота, мазилка 10,00 до 15,00 лв/кв/м.

В зависимост от сложността на изпълнение, място, здравина на материала и количество.

Къртене на замазка от 10,00 до 17,00 лв/кв/м.

В зависимост от количество и дебелина на материала съответно от 1 до 10 см.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25 кг. 3,00 лв/бр от 1-ви, 2-ри етаж или нагоре с асансьор.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25 кг. 2,00 лв/бр за етаж, от 3-ти етаж и нагоре.

Извозване с открит микробус самосвал 2,5т – 7 кубика – 100,00 лв/бр (в цената са включени такси смет за еднотипни отпадъци в София).

Извозване с контейнер 4 кубика – 6т. – 150,00 лв/бр с престой до 5 дни (в цената са включени такси смет за еднотипни отпадъци в София).

Извозване на отпадъци с камион, контейнер 10т – 7 кубика – 200,00 лв/бр (в цената са включени такси смет за еднотипни отпадъци в София).

При отказане на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип) 100,00 лв. за гр. София

При отказане на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип с камион или микробус) 150,00 лв. за гр. София

Цените са без ДДС

Цени кърти чисти извозва

На много хора в България им се налага да вършат работа, с която нямат никакъв опит или интерес към нея, за да спестят или изкарат някой лев. В повечето случаи ни се налага да се занимаваме с неща, които не разбираме или не сте вършили преди, когато дойде време за основен ремонт.

Разбира се никой човек не се е родил научен и по всяко време човек може да придобие нови знания или умения, но някой хора се надценяват и смятат, че с каквото и да се захванат, ще успеят се справят не по-зле от един майстор с над 10 години стаж в сферата на строителството. Поради тази причина все по-често се натъкваме на „баш майсторски” налепени плочки, измазани стени или изкъртени помещения. Ако сте решили скоро да влезете в костюма на „майстора” прочетете докрай статията и погледнете върху ремонта от друга гледна точка – на професионалиста.

Цени за услуги кърти и извозва

Цени кърти чисти извозва в домашни условия.

Повечето домашни ремонти започват с изхвърляне на стари мебели и електроуреди, къртене на някои помещения или части от стени. Тази част от ремонта се подценява най-много и в повечето случаи демонтажите се извършва от домашния майстор. Обикновено къртенето в домашни условия се изразява в свалянето на плочки, къртене на под-прозоречно пространство, за да се съедини балкона с кухнята или друго помещение. Някои домашни майстори успяват да се справят с тази задача, но реално погледнато сумата, която ще се спести от наемането на фирма „Кърти чисти извозва” ще бъде похарчена за специални инструменти, тъй като е невъзможно да се изкърти качествено стена или под-прозоречно пространство с чук или кирка.

Цени за кърти София

Почистване след къртене на бетон, тухла, фаянс, теракота и замазка.

След като сте приключили с къртенето, е време да бъде почистено помещението. Повечето хора изхвърлят ненужния строителен материал в чували, които захвърлят в контейнерите за битови отпадъци пред блока, но всъщност не осъзнават, че по този начин нарушават закона и ако имат „доброжелателни съседи” за отрицателно време ще се сдобият с глоба за нарушаване на обществения ред, която в повечето случаи не е никак малка. Регламентираното изхвърляне на отпадъци не е нещо сложно, но изисква наличието на собствен транспорт, с който да бъдат транспортирани строителните отпадъци до специализираното сметище.

Най-добрият вариант, е да наемете някоя фирма „Цени кърти чисти извозва”, която разполага с квалифицирани работници и професионална техника. С тяхна помощ ще приключите основните ремонти бързо и качествено. С наемането на специализирана фирма, Вие ще си спестите ценно време, усилия и пари (при положение, че се намирате в някой голям град, където конкуренцията на пазара е убийствен и фирмите са принудени да намалят цените, за да имат клиенти).